Kelimelerle Güçlenir Dünyam

Değerli İYTE’liler;
İYTE Edebiyat topluluğu üyesi bir grup öğrencimiz, Toplumsal Sorumluluk Projeler Koordinatörlüğümüz işbirliği ile Gülbahçe’de bulunan Avni Kokucu Ortaokulu öğrencileri ile birlikte “Kelimelerle Güçlenir Dünyam” isimli bir sosyal sorumluluk projesi yürütmektedir.

Bu proje ile çocuklara kitap okumayı sevdirmek ve kitap okuma alışkanlığı aşılamak, yaratıcı yazarlık etkinlikleri ile çocukların yazma becerileri ve hayal güçlerini geliştirebilmelerine destek olmak hedeflenmektedir.

Bu projede yaklaşık 1 aydır özveri ile çalışan sevgili öğrencilerimiz ; Sonay Eda ER (Kimya Mühendisliği), Eylül BOYACI (Mimarlık), Melih SATICI (Moleküler Biyoloji ve Genetik), Sertaç İzgü HOŞHANLI (Fizik) ve Yağmur ÖZTÜRK’ü (Mimarlık) gönülden kutluyor, bu anlamlı uğraşlarını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.